KO logoglobus
2024.07.17.  15:48   Endre, Elek napja
FŐOLDAL
INFORMÁCIÓ
REGISZTRÁCIÓ
ELÉRHETŐSÉG
     Belépés
     Keresés

InformációA Kedvenc Oldalaim célja: saját magad készíthess egy olyan internetes tartalomjegyzéket, amelyet naponta használhatsz az internetes munkáidhoz, tanulásodhoz, kereséseidhez, szórakozásodhoz, lerövidítve azt az időt, amelyet keresgéléssel töltesz el.

Milyen előnyei vannak az online Kedvenc Oldalaim portálnak a hagyományos Kedvencekkel szemben?
Ha nem mindig ugyanannál a gépnél van szükséged az eltárolt webcímeidre, hanem máshol is, mint pl. a suliban, a munkahelyeden. Vagy a haverodnak szeretnél megmutatni valamit a neten, sajnos nem tudod megnézni a saját gépeden eltárolt listádat, de az online Kedvenc Oldalaim portált el tudod érni bárhonnan, ahol van internet kapcsolat. Lehet ez néhány lépcsőházzal odébb, vagy több ezer kilométerre a lakóhelyedtől, ahová éppen elutaztál.
Mint tudjuk, az operációs rendszerek nem örökéletűek, és a számítógépek használhatósága is csak néhány év. Lehet, hogy még megfelel a hardver, de a szoftvert már újra kell telepíteni. Lehet, hogy még jó a szoftver, de elavult a hardvered. Át szoktad tudni menteni minden esetben a kedvenc weboldalaid listáját is? Egyáltalán eszedbe jut a sok-sok egyéb menteni valód között? Egyáltalán lementhető állapotban van a géped ilyenkor? Vagy kezded elölről keresgélni a weboldakat, amiket szoktál használni?
Ha gépet vagy operációs rendszert kell cserélned, nem kell foglalkoznod a mentéssel, mert nem a Te gépeden van tárolva a kedvenc weboldalaidnak a listája.

Hogyan segítheti munkádat a Kedvenc Oldalaim portál? - Avagy jó tanácsok a Kedvenc Oldalaim portál használatához.
 • Ha már egyszer esetleg hosszadalmas keresés után megtaláltál valamit az internet információ-tengerében, akkor feltétlenül mentsd el a saját Kedvenc Oldalaim adatbázisában, hogy legközelebb ne kelljen annyi időt eltöltened kereséssel.
 • Valószínű, hogy nem 1-2 nap alatt fogod elkészíteni a teljes nyilvántartásodat a kedvelt weboldalaidról, hanem ez egy folyamatos használatot fog igényelni. Ugyanis ha eszedbe jut egy régebben látogatott oldal, azt fölveszed a listádra. Ha egy új dolgot keresel az interneten, és sikerül megtalálnod a megfelelő weboldalt, azt szintén érdemes fölvenned a listádra.
 • Ha jártál már úgy, hogy biztosan tudod, hogy jártál már egy weboldalon, de teljesen elfeljetetted, hogy mi volt a címe, és elölről kell kezdened a keresgélést, tanulj belőle, és legközelebb kerüld el a fölösleges bosszúságot. Vedd fel a listádra a weboldalakat.
 • Ha összegyűlt több webcímed (linked), akkor időnként *csinálj rendet*, rendezd el mappákban a linkjeidet, úgy, ahogy az neked a leglogikusabb elrendezés. Ne aggódj, ha egyből nem tudsz felépíteni egy teljes mapparendszert, mint a számítógéped operációs rendszerében, bármikor módosíthatsz rajta, átcsoportosíthatod a linkeket, mappákat, átnevezheted a mappaneveket, a linkek megnevezéseit, a linkek leírásaihoz hozzáfűzhetsz újabb szövegeket.
 • Mindezt bárhonnan elérheted az interneten, lehetsz éppen egy internet kávézóban, otthon, vagy a barátodnál, barátnődnél, vagy a suliban, vagy a munkahelyeden.
 • Bárhol eszedbe jut, hogy valamelyik kedvenc weboldaladat szeretnéd megtekinteni, nem okoz gondot, hogy emlékszel-e a webcímére, vagy nálad van-e az a papír-cetli, amelyre felírtad, az interneten bárhonnan meg tudod nézni a saját Kedvenc Oldalaim portálon elhelyezett listádat.
 • A Kedvenc Oldalaim portál segít abban, hogy logikusan, ésszerűen hozzál létre saját magadnak egy olyan gyűjteményt, amelyből a következő években, évtizedekben profitálhatsz, sok-sok időt megtakarítva, ha most belefektetsz egy kis időt és energiát.

 • Hogyan tudod használatba venni a Kedvenc Oldalaim szolgáltatásait?
 • Először is regisztrált felhasználó kell, hogy legyél rendszerünkben, hogy jelszóval védve legyenek az adataid.
  Ha nem regisztráltad még magadat a Kedvenc Oldalaim portálon, akkor a Regisztráció oldalra kell belépned, majd ott kövesd a rendszer utasításait.
 • A Belépés ablakban kell bejelentkezned a regisztrált felhasználói neveddel és jelszavaddal.
 • Bejelentkezett felhasználóként új menüpontok fognak megjelenni az eddigiek alatt, ahol létre tudod hozni az új linkjeidet, új mappáidat, mapparendszeredet.
 • A mapparendszereket az operációs rendszerekben (Windows, DOS, Linux) már megszokott fastruktúra szerkezetben használhatod, építheted föl.
 • A linkek hozzáadását segíti a 'Nyomógomb', amelyet könnyedén elkészíthetsz a saját böngésződben, hogy 1 kattintással bármelyik weboldalt fel tudd venni a listádra. Ennek részleteiről a Nyomógomb használata oldalon találsz leírást.
 • Ha módosítani szeretnél a meglévő linkjeid, mappáid adatain, akkor használd a *SZERKESZTÉS* menüpontot.
 • Ha már több linked lesz elhelyezve az adatbázisban, és keresni szeretnél adataid között, használd a *KERESÉS* menüpontot.
 • Ha linkeket vagy komplett mapparendszert szeretnél akár átmásolni, akár áthelyezni egy másik mappába, ezeket a műveleteket ikonokra kattintva el tudod végezni (vágólapon keresztül).
 • A Kedvenc Oldalaim Listában ikonok segítik a gyorsabb navigációt, mint pl. ugrás a saját (kiinduló) mappába, ugrás eggyel följebb a mapparendszerben, lista, új mappa, új link, szerkesztés, keresés, áthelyezés, másolás, beillesztés műveletek használatához.
 • Ha nem használod tovább a Kedvenc Oldalaim portált, saját adataid biztonsága érdekében kattints a *Kijelentkezés* gombra (Belépés ablak).
 • A te adataid biztonsága érdekében történik az is, hogy ha nem használod a Kedvenc Oldalaim portált, akkor egy bizonyos idő eltelte után automatikusan kiléptet a rendszer. Az újbóli használathoz újra be kell jelentkezned.


 • Biztos vagyok benne, hogy a Kedvenc Oldalaim portál INGYENES szolgáltatása elnyeri tetszésedet, és a későbbiekben naponta fogod használni rendszerünket.


  Csobádi Zoltán
  A Kedvenc Oldalaim webmestere

       Ajánlott linkek
       Hirdetés
   
  © 2006-2024 Kedvenc Oldalaim * Impresszum * Adatvédelem - GDPR * Regisztráció * 0.007 sec